2014. szeptember 28., vasárnap

ZOMBIK HAJNALA

Amikor lefelé kocsikáztunk a Vértesbe, még nem figyeltünk az előjelekre. Arra, hogy Berninek lerohadt a túrabakancsa a lábáról, vagy hogy Jani a Lidl-ből kifelé egy tapadókorongos zombit kapott ajándékba. Aztán út közben szépen leült a köd a völgyben, az utak pedig mocskosul üresek lettek. Egy öreg tragacs döcögött csak előttünk. Türelmesen mentünk mögötte hiszen követtek minket barátaink két másik kocsival. Hírtelen satufék előttünk, majd Jani is rátaposott izomból a fékre. Pár másodperc néma csönd, farkasszemet néztünk a zöld lámpával... Aztán értetlenül hol az öreg tragacsra, hol vissza a lámpára néztünk. - Ez ennél zöldebb nem lesz. - gondoltuk. Előttünk nem volt mozgás a kocsiban, a köd pedig egyre sűrűbben hömpölygött felénk. Jani ha lett volna dudája, már dudált volna, de inkább kinyitotta az ajtót és integetni kezdett az előttünk álló járgány felé. - Hé fater, zöld a lámpa! Menjél már!

Egy kis találós kérdés - Melyik Cannibal Corpse számot dalolja a kis zombi?
Előttünk továbbra is minden mozdulatlan volt. Majd lassan elindult a kocsi. Nem sokkal ezután egy kanyarodó sávba sorolt, mi pedig haladtunk tovább egyenesen. Benéztünk balra az autóba, de csak köd volt bent. Sehol egy lélek se. Bazz.. 


Aztán a sziklánál már nagyobb volt az élet. Már kint voltak az Excelsiorosok is. Később pedig teljesen megtelt a fal. Miután a Zinne - falnál megmutattuk az újoncoknak az alapvető kötél technikákat, mindenki mászott tudása szerint. Egész jó kis csapat verbuválódott össze. Kifulladásig nyomták a srácok és utolsónak hagytuk el a falat. Csak néhány kósza lélek maradt mögöttünk..
  
Szeki

Nincsenek megjegyzések: