2013. október 24., csütörtök

VÁRGESZTES PÁSZTORTARHONYÁVAL FŰSZEREZVE

Vasárnap hajnal, indulás a találka helyre, Kacsát és Esztert és Gábort ( Ő az új fiú, lehet, ha megismer minket jobban soha többé nem is jön)  kell összeszedni és irány a fal.
Megint nem zökkenő mentes a találka a BKK miatt , valahogy mindig elromlik valami náluk!!
Na de ezen nem húzom fel magam.  Végre teltház van a kocsiban és góóó !
Ekkor elhangzik a kérdés : - Tudja valaki az utat?  -- Kacsa , én eddig csak utas voltam….. mi többiek bölcsen másról beszélünk mintha nem is hallottuk volna a kérdést…

Trixi, Szeki ,  Bandi és Sauc  ( más néven Saci) már kint vannak ( a mázlisták) szombat óta !!!
Erről többet nem igazán árultak el , csak azt, hogy durván jó volt!
Megérkezés után ami természetesen simán eltévedés nélkül ment , felcuccoltunk a 100 Holdas pagonyba, Két gyönyörű fal , Szeki és Kacsa előlbe felviszik a köteleket és kezdődhet a móka !
Hát nem akarok nagyon dicsekedni, de a kinézett falat sikerült megmászni , igaz utolsónak a para miatt, de sikerült . A többiek persze minden gond nélkül kitolták , még az újonc Gáborunk is !! Még egy reménysége a sportunknak!! J


A másik falon is mindenki mászott, több kevesebb sikerrel, Ferinek sajnos nem ment  ( ettől Nekem inamba szállt a bátorságom, így nem is próbáltam meg) , megint mindent erőből akart és nem fejből!
Na akkor irány a Zinne fal! A Gráciák már foglaltak, pedig lenne velük elszámolni valóm, de nincs para van még mászni való.
Szeki előlbe ismét felvitte a kötelet, az egyik vége a „simulós , a másik a „matekos” falrésznél ért földet! 


Sauc nekünk kezdőknek ( Eszter, Gábor,  Feri na és nekem) az ovis falra vitte a kötelet, itt csendesen gyakorolhattam én is míg a többiek simulósan matekoztak! Kirobbanó formában voltak a fiatalok Trixit nem lehetett követni macska módra simult és nyomult előre, Sauc a gravitációt meghazudtoló módon nyomatta! Csabi sztoikus nyugalommal szimpla annyi fogással nyomult a falra. Szeki nyugodt kiegyensúlyozott módon hozta a tapasztalt róka formáját. Bandi meg mindent megmászott amit lehetett! No persze a matekfal megint kifogott azért a társasággal, de a jobbnál jobb és fárasztóbb próbálkozások meghozták a társaság étvágyát! Egyébként a jó időhatására egyre többen lettek a fal alatt, szinte csúcsforgalom volt, így vigyáznunk kellett minden lépésünkre, mert ha véletlenül elhagytunk egy falszakaszt rögtön ketten is jelentkeztek a helyünkre.


Bandi segítségével tüzet csiholtunk és a kandi szemek elől elbújva ebédet melegítettem a csapatnak! Éhesek lehettek, mert hálásan megették a főztöm.
Mivel kaja után tovább fokozódott a csúcsforgalom , így kis csapatunk egy újabb költözés mellett voksolt!


Itt már keményebb falakkal lehetett próbálkozni, az egyik biztos a „ tökös-mákos „ volt ( ez már gastronómia és ezt megjegyeztem  J ) Hát okozott meglepetéseket a fiúknak és az egyetlen lánynak is ! Becsülettel harcoltak természetesen,  mi kezdők pedig hozzáértően szurkoltunk Nekik!


Szóval ez egy újabb nagyon jó hangulatban eltelt nap volt, a mászók elégedettek lehettek magukkal mert sikeresen zárhatták a várgesztesi faltúrát. Mindenki feszegette a határait egy kicsit, de akinek nem sikerült minden az is elégedett lehetett, hisz a társaság ismét nagyot alakított!


Era


Nincsenek megjegyzések: